Durván elszabadult a pokol Magyarországon! ÉLETVESZÉLYES idő tart felénk! Ideért! Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel! RIASZTÁS! Durva 110 km/h feletti károkozó SZÉLLEL ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR:



Durván elszabadult a pokol Magyarországon! Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.06.17. péntek éjfélig! Északnyugat felől egy zivataros hidegfront érkezik, mely délkelet felé fejlődve az éjszakai órákban áthalad az ország felett.
Elsősorban este, késő este és legjobb eséllyel az Észak-Dunántúlon heves zivatarok is kialakulhatnak helyenként 70-90 km/h körüli széllel, néhol nagy méretű jéggel, rövid idő alatt 20-30 mm csapadékkal. Az éjszaka második felében, hajnalban kisebb számban főként a keleti országrészben előfordulnak még zivatarok.
Pénteken délután az Északi-középhegységben, Alföldön alakulhatnak ki helyenként zivatarok, melyekhez általában átmeneti szélerősödés (40-65 km/h) társulhat. 2022.06.16. 18:10 Országos Meteorológiai Szolgálat:

AKTUÁLIS:

Főoldal