ATYAÉG!! Botrány! Alföldi Róbert olyan drámai üzenetet küldött minden magyarnak, amiről sokáig fognak beszélni!! - Szerinted is igaza van?!


Alföldi Róbert nem fél kinyilvánítani a véleményét az országban zajló eseményekről. Művészként úgy érzi, fontos kiállni amellett, amit képvisel, s felnyitnia az emberek szemét bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Legutóbb például elmondta, mennyi gyermek éhezik ma Magyarországon, és hány millió forint ment el vadételek reklámozására, valamint egy vadászati könyv kiadására.
Ezúttal is gondolkodásra készteti a követőit, egyben felhívva a figyelmet az április 3-ai választásokra. Úgy véli, aki látta az ukrán miniszterelnök kétségbeesett kérdéseit a magyar miniszterelnökhöz, az valószínűleg szégyellte magát, mert ez mind csak a választásokról szól. Eljutottunk oda, hogy ezek már nem bonyolultan felfogható hazugságok– nyilatkozott Orbán Viktor kommunikációjáról, majd így folytatta: „Nagyon durvul a kampány, nagyon sok információ van, nagyon sok hazugság van, egyre abszurdabb hazugságok vannak, de szerintem nagyon sok minden lelepleződött itt az elmúlt napokban.
Semmi másról nem szól a magyar kormány politikája a háborúval kapcsolatban, mint a magyarországi választásokról” –árulta el a véleményét az elmúlt hetek történéseiről a színművész. Meglátása szerint azt állítja a vezetés, hogy csak a most hatalmon lévő párt lehet az, aki ezt az országot bármilyen módon tudja vezetni. „Választunk április 3-án, egy hét múlva. Gondolkozzunk! Igazából csak a tényeket, a történéseket kell figyelni. Ijesztő, ami történik Magyarországon! Ezért nagyon fontos, hogy adjunk esélyt annak, hogy megnézzük azt, hogy képvisel az ellenzék” – hívta fel a figyelmet a szavazás fontosságára.
„NAGYON FONTOS DOKUMENTUMFILM! Ennél pontosan semmi sem mutatja azt, hogy hogyan működik a mostani hatalom! ÖT LECKE A VALÓSÁG FELSZÁMOLÁSÁRÓL” – ajánlotta a Facebook-oldalán.

AKTUÁLIS:

Főoldal