Összefogtak a nyugdíjasok, mivel Orbánnak nincs egy forint megtakarítása sem. FIGYELJÉK mit tettek meg érte:


Összefogtak a nyugdíjasok, mivel Orbánnak nincs egy forint megtakarítása sem - összedobnak neki. Nincs több tartozása a magyar miniszterelnöknek, kifizette a 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitelt – derült ki Orbán Viktor 2021-es évről számot adó vagyonnyilatkozatából.
Orbán Viktor felcsúti háza és XII. kerületi lakása változatlanul megvan, ez utóbbinak csak felerészben ő a tulajdonosa. Nincs megtakarítása és nagy értékű közlekedési eszköze, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze. A miniszterelnöki és képviselői tiszteletdíján kívül más juttatást vagy ajándékot idén sem tüntetett fel vagyonnyilatkozatában - derül ki a telex.hu összeállításából.
Az interneten, - hogy vicc vagy se, azt nem elhet tudni -nyugdíjasok egy nagy közössége összefogott Orbán Viktorért, akiről ma kiderült, hogy egyetlen forint félre tett pénze sincs, pedig már sok éve Miniszterelnök. Végre kifizette a hitelét is, tehát feltehetően most már majd tud félre tenni, mert amit eddig hitelre fizetett, azt most már nem kell.
A nyugdíjasok csak annyit szeretnénke összetenni neki, ami arra elég, hogy egy nehezebb hónapban jusson is maradjon is, és esetleg lehetssen hova nyúlni, ha jön a baj. Elismerésre méltó, ahogy aggódnak a Miniszterelnökért, és mi is beállunk a kezdeményezés mögé, és támogatjuk a Miniszterelnököt, ahogy tudjuk!Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal