Szívszorító! TRAGIKUS hírek érkeztek Harsányi Leventéről. A hír sajnos igaz..


A Petőfi Rádió után a Duna TV Magyarország, szeretlek! című műsorából is száműzték Harsányi Leventét! Az MTVA egyik esetben sem bánt kesztyűs kézzel a műsorvezetővel, aki bár nem dőlt karjába, nem ment el szó nélkül az eset mellett. Elmondta, hogyan tudta meg, hogy más került a helyére.
– Nem a mi döntésünk volt. Telefonon jelezték, hogy nem folytatják. Aztán tegnap láttam, hogy mégis – válaszolta közösségi oldalán Levente egy követője kérdésére. A Duna TV ugyanis a napokban jelentette be, a műsor visszatér új műsorvezetővel és csapatkapitányokkal. Pindroch Csaba, Vágó Bernadett és Miller Zoltán és bizonyíthat a megújult vetélkedőben. Harsányi 2016. óta volt a zöld csapat kapitánya és ugyanebben az esztendőben ült mikrofon mögé a Talpra Magyarban is.
A rádióból úgy rúgták ki, hogy a hallgatóktól sem tudott elköszönni, az adás után közölték vele, nem kell többet mennie. A SzerencseSzombat műsorvezetőjeként láthatják még a nézők a Duna TV képernyőjén. Januárban pedig új rádiós munkát is kapott az újonnan indult Sportrádióban. Nacsa Olivér és Ganxsta Zolee oldalán saját műsorötlettel kopogtatott több tévé ajtaján, de sehol nem fogadták be őket, így az interneten próbálnak érvényesülni a jövőben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal