FRISS! NAGY gond van a Facebooknál, akadozik a Messenger és az Instagram is! EZ az oka: - Nálad működik?


Valamilyen technikai probléma lépett fel szerdán délután a Facebooknál, ami a cég több szolgáltatását is érinti. Szerdán délután jelezték olvasóink, hogy valamilyen technikai hiba léphetett fel a Facebook több szolgáltatásánál is. A jelzések szerint a Messengeren elküldött képek nem, vagy csak véletlenszerűen jelennek meg, és gond támadt az Instagramnál is.
A DownDetector szintén hibát jelez a szolgáltatásoknál, a felhasználók jelzései valamikor 16 óra magasságában szaporodtak meg. A hozzászólások szerint az Instagramnál például nem töltődnek be a képek, és bejegyzéseket sem enged közzétenni a platform. Emellett gond van a sztorikkal, és a Felfedező menü sem tölt be rendesen. A hibás működést területileg jelző térkép szerint a probléma globális méretű, Európában azonban nagyobb a gond, mint az Egyesült Államokban. A tapasztalatok szerint a hiba az alkalmazásoknál és a webes felületen is tapasztalható. A Facebook Messengerben az elküldött/fogadott kép helyén csupán ennyit lehet látni:
A Facebook egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt sem a Twitteren, sem a Facebookon. Tapasztalatunk szerint a Messengeren az elküldött gifek – a képekkel ellentétben – mind a küldő, mind a fogadó oldalán megjelennek. A fotók ugyanakkor a Facebook hírfolyamában sem jelennek meg rendesen, azok lehetséges tartalmáról csak szöveget ír ki a közösségi oldal algoritmusa. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal