Elképesztő pletyka terjeng Szentkirályi Alexandráról: Ezt nem véletlenül akarták titokban tartani! - EZT NÉZD:


Elképesztő pletyka terjeng Szentkirályi Alexandráról: Ezt nem véletlenül akarták titokban tartani! Június elsejéig valami egészen megdöbbentő történhet. Legkésőbb a „Békemenet” napjára „bizonyosan eldől„, hogy visszalép-e Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid, az LMP jelöltjének a javára – tudta meg az atv.hu.
Vitézy esetleges visszalépésének a hatását is mérik a kormányközeli közvélemény-kutató intézetek. Szentkirályi visszaléphet az önkormányzati választásokon. A május 23-án tartott kormányinfón tette fel a kérdést Gulyás Gergelynek a portál munkatársa, hogy a főpolgármesterségért vívott küzdelemben a Fidesz visszalépteti-e Szentkirályit Vitézy javára. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erre kitérő választ adott. Mint fogalmazott: a kormányülésen nem szoktak tárgyalni önkormányzati választási ügyekről. Ő annak örülne, ha Budapestnek fideszes főpolgármestere lenne. A mérések szerint Szentkirályi erősen lemaradt Karácsony mögött A Republikon friss mérése szerint Szentkirályi 25 százalékkal állt Karácsony Gergely mögött az önkormányzati választásokon.
Budapest teljes lakosságának pártpreferenciáit tekintve a jelenlegi főpolgármester támogatottsága 34 százalékos. Vitézy Dávid 21 százalékkal a harmadik helyen áll. Azóta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója sem cáfolta a híreket, hogy Szentkirályi visszaléphet. A portál információi szerint valóban vannak mérések, de mindkét opcióra. Azaz: Szentkirályi Alexandra, de Vitézy esetleges visszalépésére is. Az egyik forrás úgy fogalmazott, hogy a Békemenet napjára, június elsejére, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszédet is mond majd, bizonyosan eldől a kérdés. - Valódihirek.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal