1 perce érkezett! RENDKÍVÜLI BEJELENTÉST TETT A KIRÁLYI CSALÁD KATALIN HERCEGNÉRŐL! ERRE MOST SENKI NEM VOLT FELKÉSZÜLVE:


A norfolki Anmer Hallban egyre több időt tölt a walesi hercegné, Katalin, aki itt végre nyugalomra és csendre lelt, távol a kíváncsi szemektől. Az összpontosítása a gyógyulására irányul egy olyan környezetben, ahol a stressz nem éri, és szerettei, valamint legközelebbi barátai körében lehet. Katalinék húsvét előtt hagyták el Windsort, hogy Norfolkban pihenjék ki a fáradalmakat.
Úgy tűnik azonban, hogy a hercegné nem nagyon szeretne visszatérni. Egy udvari bennfentes beszélt Katalin titkos vágyáról, mely már egyértelművé vált: "Katalin otthon érzi magát Norfolkban. Nagyon sok jó barátja él arrafelé. A Van Cutsem család is ott van, de Tom és Polly Coke is. Laura Meade is erőt ad ebben a nehéz időszakban a hercegné számára, ahogyan a Carter-lányok is." Végre jó hírt kaptunk a hercegnéről, aki így a lehető legjobb körülmények között gyógyulhat. Katalin számára elengedhetetlen, hogy megbízható támogatói hálózattal legyen körülvéve, és a legközelebbi és legkedvesebb barátai minden bizonnyal teljes mértékben helytálltak már most is. Emilia Jardine-Paterson, Sophie Snuggs, Lady Laura Meade, Cholmondeley márkinője és Natasha Archer mind kulcsszerepet játszanak Katalin felépülésében, fizikálisan és érzelmileg is támogatva őt a gyógyulás idején.
Bár a család nagyra értékeli a Norfolkban töltött időt, gyermekeik iskoláztatása miatt az iskolai időszakokban inkább Windsor közelében élnek. Az Adelaide Cottage kényelmes bázisként szolgál a Lambrook iskola közelében ezekben az embert próbáló időkben. A walesi család a közeli barátok kitartó támogatásában leli vigaszát, miközben Windsorban tartózkodik, és olyan barátaik, mint a krikettjátékos Kevin Pietersen és felesége, Jessica Taylor, reménysugárként ragyognak Katalin számára a kihívásokkal teli időkben - írja az OK! Van egy sor barátja Windsor környékén is, de ezek olyan kapcsolatok, amelyeket a gyerekek barátságai révén épített ki. Ez egy teljesen más dinamika, mint ami a norfolki barátaihoz köti Katalint. Ők azok a barátok, akikkel bármit meg tud beszélni, míg másokkal szemben meglehetősen zárkózott tud lenni.

AKTUÁLIS:

Főoldal