RENDKÍVÜLI! OLYAN rettenetes tragédia történt pár perce Magyarországon, amit sajnos sokáig emlegetni fogunk: Azonnal elindult a mentőhelikopter! - RÉSZLETEK:


Rettenetes tragédia, azonnal elindult a mentőhelikopter! RÉSZLETEK: Megismétlődött az egri dráma, újabb két kamasz mászott egy vagonra: a 14 éves Leopold életéért most is küzdenek Leopoldot és barátját a vagon mellett, a földön találták meg. Ahogy arról lapunk többször hírt adott, április 25-én egy 19 éves egri fiatal felmászott egy vagon tetejére, ahol a nagyfeszültségű áram megrázta. A végzős középiskolást orvosai mesterséges kómában tartják, teste 70%-a megégett a baleset során. Alig 24 órás különbséggel a szomszédos Szlovákiában két kamasz ugyanerre a sorsra jutott.
Felelőtlen viselkedése miatt kórházba került egy 19 éves fiú, aki barátaival ment április 15-én az egri rendező pályaudvarra. A fiatalok azért mentek oda, hogy képeket készítsenek a parkoló vagonokkal a háttérben. A végzős középiskolásnak azonban az az ötlete támadt, hogy felmászik az egyik vagon tetejére, ahol a nagyfeszültségű áram megrázta és lezuhant. A helyszínre mentőhelikoptert riasztottak. A mentők megérkezéséig a fiatalt barátai látták el. A balesetet szenvedett fiút a Honvédkórházban kezelik, ahol mesterséges kómában tartják. Mesterséges kómával végződött a két tinédzser játéka: Szintén felelőtlenség miatt került kórházba két tinédzser a szlovákiai Malacka városában. A két jóbarát április 26-án pénteken, a kora esti órákban a helyi pályaudvaron játszott. Több parkoló vasúti kocsit is találtak, aminek a tetejére felmásztak és vagonról vagonra ugráltak.
Az egyik vagonra érkezve a felsővezeték megrázta a fiatalokat, akik ezután lezuhantak a szerelvényről. Nem sokkal este 7 óra után a vasúti rendőrség rendőreit kivezényelték a malackai vasútállomásra járőrözni. Legnagyobb meglepetésükre a parkoló teherkocsi mellett a földön a két fiatal sérült fogadta őket. A 14 éves fiút és egy évvel idősebb barátját nagy feszültségű áramütés érte A balesetet követően az egész környéken elment az áram. A 14 éves Leopoldhoz mentőhelikoptert riasztottak, őt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Testének 50%-a megégett, illetve az esés közben megsérült a koponyája és eltört a medencecsontja. A fiút orvosai mesterséges kómában tartják. A 15 éves barátját a mentőszolgálat munkatársai vették kezelésbe, ugyanis ő könnyebben megúszta a balesetet. A tinédzser eszméleténél volt és a mentősökkel is tudott beszélni, azóta az életveszélyen is túl van.

AKTUÁLIS:

Főoldal