MOST ÉRKEZETT! Várkonyi Andi eloszlatta a pletykákat és ezen a csodálatos tavaszi napon bejelentette a hírt! EZ most nagyon váratlanul ért mindenkit:


Ha ez igaz.. Bár korábban már többször pedzegették, hogy Várkonyi Andrea vajon szeretne-e szülni gyermeket Mészáros Lőrincnek, az interneten már bele is hazudták a babát az egykori gyönyörű televíziós hasába. A közösségi médiában pedig futótűzként terjed az álhír.A Star magazin megkérte a sztárok jósnőjét, Müller Rózsát, mondja el, mit lát a házaspár jövőjével kapcsolatban, bővülhet-e még a család. Noha sokan örülnének, ha Andrea valóban állapotos lenne, a jósnő azt mondta:
A házaspárnak kártyák szerint le kell mondania a közös gyerekről. Várkonyi Andrea nagyon szeretne gyereket szülni Mészáros Lőrincnek. Van neki egy csodálatos kislánya Bochkor Gábortól, akiről mindenki azt hitte, hogy a sármos agglegények táborát fogja erősíteni. Még maga Bochkor sem gondolta, hogy gyereke lesz Várkonyi Anditól. Született egy nagyon édes kislány, aki az apjára hasonlít. Egy ilyen gyönyörű gyerek után Andrea szeretné a mostani szerelmét is megajándékozni egy kisbabával. Azzal azonban tisztában van, hogy szorítja az idő. Várkonyi Andrea már nem fog gyereket szülni Mészáros Lőrincnek” – jelentette ki a sztárok jósnőjeként elhíresült Müller Rózsa. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal