MOST ÉRKEZETT! ELKEZDŐDÖTT! Magyar Péter mostani bejelentésétől összerezzent az egész ország! - ÍME:


Nagy bejelentésekre készül Magyar Péter a szombati tüntetésen! Meglepetésvendégekkel készül Magyar Péter az április 6-ai, szombati tüntetésre, illetve több bejelentést is tesz majd, például részben elmondja a leendő pártjának nevét. Magyar Péter párttal, egyesülettel, pártalapítvánnyal és egy polgári körhöz hasonló ernyőszervezettel tervezi folytatni politikai karrierjét.
A hvg.hu-nak elmondta, a szombati tüntetésen több bejelentést is hallhatnak a résztvevők, ezek között lesz az, hogy „részben” elmondja majd leendő pártjának nevét. A párt mellett egyesületet is alapított, ezt már a bíróság is bejegyezte: ennek nevét ma vagy szombaton árulja el. Mindezek mellett egy pártalapítvány létrehozását is tervbe vette. Magyar hozzátette, hogy egy háromszintű modellben képzeli el leendő politikai közösségét: Az első szint a mag, a párt és a hozzá később kapcsolódó pártalapítvány lenne. Megjegyezte, hogy új pártjával elindulna a június 9-ei önkormányzati és EP-választáson is.
A második szintnek a párttal együttműködő egyesületet nevezte meg, ami az anyagi-szellemi hátországot biztosítaná. A harmadik elem pedig egy lazábban szerveződő ernyőszervezet, a Talpra Magyarok Közössége lenne. Magyar azt is elárulta, hogy a szombati tüntetésen rajta kívül négy felszólaló lesz, köztük meglepetésvendégek. Hozzátette, hogy a szombati tüntetésen ígérete szerint egy bázisdemokratikus ajánlattal is előáll, illetve leendő EP-listájára önéletrajzzal és Európa-vízióval lehet majd pályázni. A listát Magyar vezetheti, annak ellenére, hogy azt mondta nem szeretne Brüsszelbe menni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal