Friss hírek érkeztek a tegnap életveszélyesen megkéselt bőnyi kislányról.. ebben a pillanatban jött a szomorú hír


Friss hírek érkeztek a tegnap életveszélyesen megkéselt bőnyi kislányról.. - Mutatjuk a részleteket: Túl van az életveszélyen, ám állapota még mindig kritikus annak a lánynak, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn – írja az MTI. Ahogy korábban írtuk, hétfő reggel megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában.
A szívtájékon szúrt kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba. Nagy Ágnes, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyettes vezetője hétfő délután azt közölte, a megsebesített kislányt megműtötték, állapota stabil, intenzív osztályon ápolják. Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára egy más témában tartott szolnoki sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a megszúrt lány állapotát stabilizálták az orvosok, túl van az életveszélyen.
Az államtitkár szerint senki nem tud arról, hogy a történteknek előzményük lett volna. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az esetet. Korábban a Telex tudósítói is úgy értesültek, hogy a megszúrt kislány túl van az életveszélyen. Tudósítóink az osztálytársát megszúró hatodikos lány iskolatársaival és édesanyjával is beszéltek, aki azt mondta, gyermekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, fel is jelentette a rendőrségen korábban, ahol eljárás indult.

AKTUÁLIS:

Főoldal