Szívszorító közlemény ! Lili utolsó útjának az időpontja -👇


A fiatal Lilit immár nemcsak családja és szerettei gyászolják, hanem csapattársai és a futballklub vezetősége, valamint az egész J. Selye Gimnázium, amelybe járt. A klub arról is tájékoztatott, hogy a 11-es számú mezét kivonják a használatból, és azt a jövőben egyetlen játékos sem viselheti. "Játsszunk neked" - mondta csapata a közösségi oldalon, és az egész meccset neki szentelte.
Temetése és Lili utolsó búcsúja 2024. május 2-án, csütörtökön lesz a komáromi református temetőben A tehetséges 18 éves lány nemcsak az ifjúsági, hanem a női csapatban is rendszeresen szerepelt. A Denník N arról számolt be, hogy a középiskolásnak a sportorvos engedélye volt a sorsdöntő mérkőzés előtt. Erről labdarúgóklubja, a KFC Komárno számolt be. Ez azt jelenti, hogy előtte orvosi vizsgálaton kellett átmennie, különben nem játszhatna hivatalos mérkőzésen. Hetente több edzést is tartott.
A fiatal sportoló halálának pontos oka azonban még mindig nem ismert hivatalosan. Denník N felidézte, hogy az elmúlt években világszerte gyakoribbá váltak a fiatal sportolók hasonló tragikus halálozásai. Nem zárható ki a covid-19-cel való esetleges kapcsolat sem. A portál felhívta a figyelmet Los Angeles-i tudósok 2022 szeptemberében készült tanulmányára is, amely megerősítette, hogy a koronavírus-járvány első két évében magasabb volt a szívelégtelenség előfordulása az Egyesült Államokban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal