Vastag Csabát kinevezték a TV2 vezérigazgatói tanácsadójának.. - FIGYELJÉK miért:


Több mint egy évtized után újra képernyőre kerül a Megasztár, a TV2 népszerű tehetségkutató műsora. A show visszatérését a Tények Plusz pénteki adásában jelentették be, ahol szintén kiderült, hogy Vastag Csaba, az ismert énekes, nem zsűritagként, hanem egy másik fontos szerepben kapcsolódik be a produkcióba.
Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója elmondása szerint Vastag Csaba a műsor fejlesztésében nyújt tanácsokat, elsősorban zenei és előadóművészeti szempontok alapján. „Csaba jelenleg az én tanácsadóm, egyfajta formátum-tanácsadó. Jelenleg a produkció előkészítésében vesz részt, a szakértelmével segíti a munkánkat” – mondta Stanchev. Vastag Csaba a Tények Pluszban megosztotta gondolatait erről az új kihívásról, amelyet nagy megtiszteltetésnek, ugyanakkor nagy felelősségnek is tart. Hangsúlyozta, hogy céljuk a tehetségkutatók iránti hit visszaadása az embereknek.
„Az emberek hitét vissza kell adnunk a tehetségkutatókat tekintve. Nem gondolom, hogy az elmúlt években ez a sok tehetségkutató jót tett ennek az iparágnak: egyrészt, minden évben kellett csinálni ezeket, másrészt, elkopott a komolysága. Ezt a komolyságot akarjuk visszaadni” – nyilatkozta Vastag Csaba. A műsor zsűrijének tagjairól egyelőre nem esett szó, de ez az információ várhatóan a későbbiekben kerül nyilvánosságra. A Megasztár visszatérése így nemcsak a tehetségeknek, hanem a műsor rajongóinak is új reményt és izgalmat jelent, hiszen a cél nem más, mint a tehetségkutató műsorok hitelességének és komolyságának helyreállítása.

AKTUÁLIS:

Főoldal