⚡️ Most szabadul el az igazi pokol! NÉZD mit tesz Magyar Péter 😯 🔥


Magyar Péter az imént tette közzé a hírt miszerint feljelentést tesz. A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt – írta hétfő reggel Facebook-oldalán Magyar Péter.
Magyar, aki március 15-én bejelentette a Talpra, magyarok közösségének elindítását, és azt, hogy rövidesen a pártot is létrehoz, a posztban úgy fogalmazott: Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen. A Schadl-ügyben többször is felbukkant Tóni, Barbara és Ádám neve a lehallgatási jegyzőkönyvekben, Schadl György például Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke például azért találkozott velük, hogy egy nagy, 35 évre, de legalább 10-20 évre szóló üzletről egyeztessen.
A vádiratból azonban mindhárman kimaradtak. Ezzel kapcsolatban Polt Péter legfőbb ügyész korábban úgy nyilatkozott: „Tóni, Barbara, illetve Ádám néven említett személyek vonatkozásában bűncselekmények gyanúja nem merült fel, ezért a büntetőeljárási törvény alapvető rendelkezéseire figyelemmel eljárási cselekmények foganatosítására nem kerülhetett sor.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal