Irreális, amit ennek a hatalmas kígyónak a gyomrában találtak. Azonnal hívták a mentőket.. Ha meglátod, elájulsz! - FOTÓK:


Elképesztő, de megtörtént. Egy nő kiment a kertbe, hogy elvégzi a házimunkát, de nem tért vissza, mert egy kígyó elnyelte.. Az eltűnt indonéz nőt hamarosan egy óriáspiton gyomrában találtak meg. Az ötvennégy éves nő a zöldségeskertjében dolgozott, de egy idő után eltűnt. Miután megtalálták a gyanúsan felduzzadt, hétméteres kígyót, megölték, majd felvágták a hasát, ahol az eltűnt nőt találták meg a kígyó belsejében. Az eltűnés után mintegy száz embert vezényeltek ki az eltűnt nő keresésére.
A helyiek az óriáspitont körülbelül harminc méterre találták meg az áldozat korábban megtalált szandáljától. A kígyó először a nő fejét kapta el, a testét pedig épségben találták meg az óriáspiton belsejében. Az akár hat méter hosszú pitonok igen gyakoriak Indonéziában és a Fülöp-szigeteken, és bár kisebb állatok támadnak rájuk, általában nem esznek embert. Tavaly márciusban azonban újabb áldozatuk volt: egy piton megölt egy farmert.

AKTUÁLIS:

Főoldal