MOST ÉRKEZETT! TOTÁLIS K.O-val ütötte ki a nyeregből Orbán Viktor Magyar Pétert. Nézzék mit művelt vele! - DRÁMAI RÉSZLETEK:


Vasárnap délután a belvárosban ebédelt Orbán Viktor és Rogán Antal, a 444 távozóban kérdezte a két politikust arról, hogy mit szólnak Magyar Péter vádjaihoz. Magyar korábban azt állította, hogy hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy Rogán Antalék belenyúltak a Völner–Schadl-ügy nyomozati irataiba. Szerinte Orbán Viktornak is tudnia kellett a történtekről. Orbán Viktor a 444 ezt firtató kérdésére azt mondta: „Én kormányzati ügyekkel foglalkozom. Tévésorozatokkal nem foglalkozom.” Rogán Antal pedig azt reagálta a vádakra, hogy soha nem találkozott Schadl Györggyel.
Magyar szerda délelőtt négy órát töltött a Budapesti Nyomozó Ügyészségen, ahová tanúként idézték be két korábbi Facebook-posztja miatt. Azt mondta, jövő héten folytatják a kihallgatását, akkor a bizonyítékait is átadja az ügyészeknek. Azóta Magyar Péter egy szombati Facebook-posztjában azt írta, hogy kedden 9-kor a YouTube-csatornáján és a Facebook-oldalán is közzéteszi azt a felvételt, amely szerinte korábbi állításait bizonyítja. Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában is kifejezetten sorozatos hasonlatokat hozott a magyar közéletre. Szerinte vannak Szomszédokra, Dallasra vagy Való Világra emlékeztető közjátékok is Magyarországon. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal