Íme Magyar Péter Nagy bejelentése! - EZ MINDENT MEGVÁLTOZTATHAT:


Mutatjuk Magyar Péter nagy bejelentését! Magyar Péter az Andrássy útra szervezett összejövetelt Március 15-én. Elindult a Talpra Magyarok. Lesz párt is. Mutatjuk a 12 pontját is. Elindult a Talpra Magyarok. Magyar Péter a Facebookon közvetített beszéde végén megtette a nagy bejelentést. “A mai napon útjára indítjuk a Talpra Magyarok közösségét. Hamarosan pedig ehhez kapcsolódóan bejelentem az ehhez kapcsolódó poltikai pártot is.
Ennek segítségével és veletek együtt visszavesszük a hazánkat, a jelképeinket, a kifejezéseinket és közösen felépítünk egy modern, európai Magyarországot, ahol mindenki egyenlő és ahol valóban minden ember szava számít” – mondta Magyar a színpadon. “Egy olyan hazát hozunk össze közösen, ahonnan nem elmennek a fiatalok, hanem ahova a külföldiek is szívesen jönnek élni” – tette hozzá a beszédében. Arról is szót ejtett, hogy mi számukra a nemzeti minimum:Az egészségügy rendbetétele, az ehhez szükséges források azonnali biztosítása Magas szintű, a kor szellemének megfelelő magas szintű oktatás biztosítása. A környezetvédelem és a fenntarthatóság prioritásként kezelése a jövő nemzedékeinek védelme érdekében Itt eszünkbe jutott Kudlik Júlia Story magazinban megjelent heti idézete: “A ma embere kicsit többet foglalkozik magával, mint másokkal.” De a kis kitérő után adjuk vissza a szót Magyar Péternek!
4. A közpénzen folytatott propaganda megszüntetése, a közmédia függetlenségének biztosítása
5. A kétharmaddal bebetonozott pártfunkcionáriusok menesztése
6. Az ügyészségek politikai befolyástól mentes működése, hatékony és gyors igazságszolgáltatás
7. A korrupció elleni zéró tolerancia, az Európai Ügyészséghez csatlakozás
8. Magyarország szuverenitását figyelembe vevő, de konstruktív párbeszéd az Unióval és a NATO-val
9. A nemzeti vagyon alapítványokba való átjátszásának felülvizsgálata és azonnali leállítása
10. Olyan gazdasági és életkörülmények biztosítása, hogy a magyarok életcélja ne a Nyugatra költözés legyen. Fontosnak tartja egy igazi bérlakás program elindítását.
11. A magyar kis- és közepes vállalkozások és gazdák valódi támogatása
12. A nyugdíjasok életkörülményeinek javítása és a perifériára szorult emberek megsegítése

AKTUÁLIS:

Főoldal