Hoppá! Lebukott! Nem fogja kitalálni kivel is levelezik Magyar Péter – Mutatjuk:


Nem fogja kitalálni kivel is levelezik Magyar Péter – Mutatjuk: Varga Judit exférje meghívót küldött Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek, illetve követőiknek. Úgy tűnik, nem unatkozik Magyar Péter. Varga Judit exférje március 15-ére egy „zászlóbontók” ünnepi megemlékezést szervez az Operaház elé.
Azt szeretné – mint Facebookon írja – ha megmutatnák, a „dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt”. A rendezvényt nagy erőkkel szervezi. A megemlékezésre – nyilván fricskából – meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Szijjártó Péter külügyminisztert is, mivel a politikusok egy-egy posztja alá kommentelte a meghívót. Elsősorban azonban valószínűleg a politikusok követőinek szól az invitálás – szúrta ki a miniszterelnök és a külügyminiszter Facebook oldalán a propeller.hu. Magyar Péter a mai bejegyzésében pedig azon gondolkodik, vajon mitől „retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék”?
A kérdést maga meg is válaszolta, mivel szerinte: „Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket. Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni.” Forrás: Facebook

AKTUÁLIS:

Főoldal