Feldolgozhatatlan tragédia! Búcsúzik a család, búcsúzik az ország! Hatalmas név távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Borzasztó tragédia: autóbalesetben meghalt Magyarország színházi kiválósága. A szakszerű kórházi segítség sem segített. Mint korábban megírtuk, katasztrófafilmbe illő baleset történt Debrecen utcáin. A tragikus napon két személygépkocsi ütközött, akik találkozásukkal elsodortak több gyalogost is. Összesen 5 főt gázoltak el, amelynek következtében mentők, gyermekmentők és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.
Elhunyt Hunyadi Szilvia. Ennyi szirénázó járművet én még életemben nem láttam, nem hallottam. Nagy volt a pánik, a rendőrség pedig lezárta az útszakaszt. Hirtelen úgy éreztem magamat, mintha egy katasztrófafilm forgatásába csöppentem volna. – nyilatkozta akkor lapunknak egy szemtanú. Most kiderült, hogy az egyik balesetben résztvevő személy sajnos a debreceni Csokonai Nemzeti Színház tagja volt, aki kórházi kezelései ellenére másfél héttel a katasztrofális eset után életét vesztette. Erről Facebook-oldalukon számoltak be:
Megrendülten értesültünk a tragikus hírről, hogy a 2024. március 4-én, a debreceni Faraktár utcán történt balesetben megsérült kolléganőnk, barátunk, Hunya Szilvia, a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára a szakszerű kórházi kezelés ellenére a mai napon elhunyt. Hunya Szilvia 2006 óta dolgozott a színházban, mindnyájunknak hiányozni fog, emlékét megőrizzük. – írják hozzátéve, hogy a fiatalon elhunyt nőt a Csokonai Nemzeti Színház saját halottjának tekinti, temetéséről pedig gondoskodni fognak. A cikk forrása

AKTUÁLIS:

Főoldal