Facebook leállás: Mark Zuckerberg bocsánatot kért a fennakadásért. EZZEL kárpótolja a felhasználókat:


A Meta azt mondja, hogy megoldott egy "technikai problémát", ami miatt a Facebook, a Messenger és az Instagram megszűnt. Világszerte több százezer felhasználó nem tudta elérni őket kedden két órán keresztül. Azok az emberek, akik megpróbáltak bejelentkezni a programekre és alkalmazásokra, hibaüzeneteket találtak, és nem tudták a szokásos módon frissíteni a hírcsatornákat.
A Meta elnézést is kért az érintettektől, mondván, hogy a lehető leggyorsabban megoldotta a problémát. A Meta platformjai a legnépszerűbbek a világon. A Facebooknak ha hárommilliárd aktív felhasználója van, míg az Instagramnak az idén várhatóan eléri az 1,4 milliárdot. A Twitter riválisa, a Threads, adott 2023-ban indítottak útjára, szintén leállásokról számolt be. A WhatsApp-ot – amely szintén a Meta birtokolja – ez nem érinti. A Meta legnagyobb kiesése 2021-ben volt, amikor Mark Zuckerberg alapító bocsánatot kért a fennakadásért. Ekkor a Facebook, a Messenger, a Whatsapp és az Instagram szolgáltatás csaknem hat órára leállt. Komoly gondok voltak Facebook működésében, több olvasónk is jelezte, hogy egyszerűen kiléptette őket a rendszer.
A Messenger és az Instagram sem működik.Kedd délután a Meta által üzemeltetett közösségi platformok – többek között a Facebook, az Instagram és a Threads – hirtelen működési zavarokkal küzdöttek, ami világszerte kizárta a felhasználókat, akik ezután nem tudtak visszatérni fiókjaikhoz. A leallást követően maga Mark Zuckerberg kért bocsánatot a felhasználoktól és bejelentette, hogy a leállásos rendszerhiba miatt egyes országokban olcsóbban lehet majd előfizetni a Facebook fizetős verziójára.

AKTUÁLIS:

Főoldal