Ekkora a baj?! MA ESTE közölték a megdöbbentő friss hírt Katalin hercegnéről


Kiderültek Katalin Hercegné Műtétjének Titkai: Egy Bennfentes Kitálal.Amióta a Kensington-palota bejelentette, hogy Katalin hercegné január 16-án egy előre tervezett hasi műtéten esett át, az esemény körüli rejtély csak nőtt. A hivatalos közlemény szerint a hercegnét két hétig kórházban ápolták, ahol nagyra értékelte a közvélemény érdeklődését, de személyes orvosi információinak bizalmas kezelését kérte, miközben elnézést kért az elmaradó programjai miatt.
Egy spanyol újságíró forrásai szerint azonban már decemberben láthatóak voltak a betegség jelei Katalinon. A beszámoló szerint a hercegnét egy műtét utáni komplikáció miatt mesterséges kómába kellett helyezni. A rejtély tovább mélyül, amikor egy egészségügyi szakember a TikTokon spekulációkat tesz közzé a műtét okáról. Az illető először fekélyes vastagbélgyulladást vagy Crohn-betegséget feltételezett, majd később arra a következtetésre jutott, hogy a hercegnét valószínűleg Crohn-betegség miatt műthették meg. A betegség súlyos fogyást okozhat, ami a hercegnén is észlelhető volt. A szakember szerint Katalin hercegné egy kolosztómiás műtéten eshetett át, ami a vastagbelet a hasfalon keresztül egy műanyag tasakba vezeti ki.
Ez a beavatkozás lehet ideiglenes megoldás is, de felveti a kérdést, hogy vajon a hercegné ezért nem jelent meg nyilvánosan, mivel a sztómazsák elrejtése nehézségeket okozhat. A palota nem erősítette meg ezeket az állításokat, így a hercegné pontos állapotát és a műtét jellegét illetően továbbra is kérdések maradnak. Ami biztos, hogy Katalin hercegné jelenleg otthonában pihen, és a közvélemény várakozással tekint a jövőbe, remélve a hercegné teljes felépülését és visszatérését a nyilvánosság elé.

AKTUÁLIS:

Főoldal