Kiderült! EZÉRT állt le sokaknál a Facebook és a Messenger! Mutatjuk a biztos megoldást, hogy be tudjon lépni:


Mi történt? Elérhetetlenné vált kedd délután a Facebook. Kedden délután egyszer csak leállt a Facebook. Többen jelentették, hogy kidobta őt az oldalról a Facebook, és nem is engedi visszajelentkezni. Az internetes mérések szerint is kedd délután 16 óra után ugrásszerűen megemelkedett a száma azoknak a kereséseknek, amik Facebookos leállással, problémákkal kapcsolatos.
Úgy tűnik, országosan leállt a Facebook, és egyelőre nem is tudni, mi okozta a problémát. Viszont mindenkinél ugyanúgy jelentkezett a gond: hirtelen kidobta őt az oldal, és az újbóli bejelentkezések sikertelenek voltak. A legtöbben biztos arra gyanakodhattak, hogy feltörték a Facebook-jukat, ezért gyorsan jelszót akartak módosítani. Biztosíthatunk mindenkit, hogy erre semmi szükség, nem törték fel senkinek sem a Facebookját, nem kell új jelszó, ez a probléma mindenkinél egyszerre jelentkezett, ami azt jelenti, hogy központilag történt valami.
Ráadásul a probléma nem csak a Facebooknál, hanem az Instagramnál is él, úgyhogy ne csodálkozzon senki, ha ott sem tud semmit sem csinálni. Mi a teendője annak, aki nem tud bejelentkezni? Várni! Egy picit biztosan, mivel a Meta-nál már nagy erőkkel dolgoznak a problémákon. Semmi esetre se generáljon magának új jelszót senki, mivel a probléma magától helyre fog állni. Friss:1730 kor visszajött,információnk szerint rendszer frissítés volt!

AKTUÁLIS:

Főoldal