Brutálisan lefogyott – Zoltán Erika 62 évesen igazi bomba–Istennő lett - Ezt nézzétek:


Zoltán Erika, a népszerű énekesnő, aki február 15-én ünnepelte 62. születésnapját, az utóbbi időben kirobbanó formában van, ami sokakat meglephet. Azt is kevesen mondanák meg róla, hogy közel 20 kilótól szabadult meg, és most, a friss születésnapján, magabiztosan mutatta meg megújult külsőjét. A “Szerelemre születtem” című sláger előadója többször is nyíltan beszélt arról, hogy a klimax nevében nemcsak testileg, de lelkileg is megviselt időszakon ment keresztül.
A menopauza tíz éven át tartó küzdelem volt számára, amelyet tovább bonyolított a gerincsérvre kapott szteroid kezelés is, ami hatással volt a testsúlyára. Az énekesnő megváltoztatta életmódját, és az eredmények láthatóak is. A közel 20 kilós fogyás után Zoltán Erika dögösnek érzi magát, és ezt bátran meg is mutatja. Legutóbb egy rózsaszín, testhezálló overallban pózolt, amelyet Király Beáta divattervező posztolt róla. A változás hátterében egy teljes életmódváltás áll. Zoltán Erika elhagyta a tejtermékeket, a cukrot és a fehér lisztet az étrendjéből, és rendszeresen mozog is. Az énekesnő lánya, Zoé, aki személyi edzőként dolgozik, segített neki megtalálni a legmegfelelőbb edzésformákat. “Az egyik barátnőm javaslatára hagytam el a tejtermékeket már hét éve, aminek a hatására lassan, de biztosan mára közel húsz kilótól szabadultam meg, sokkal szebb lett a bőröm is.
A kondícióm fenntartásában a lányom, Zoé is segít, aki személyi edzőként megtalálta számomra a legjobb edzésformákat. Korábban azt hittem, hogy az idő múlásával el kell fogadni a fájó ízületeket, a gerincsérv okozta problémákat és a nehézkes mozgást, de hála az égnek erre rácáfoltam, olyan fürge vagyok, mint régen” – mesélte Zoltán Erika a Blikknek. Zoltán Erika története bizonyítja, hogy az életmódváltás és a rendszeres mozgás hatalmas változásokat hozhatnak az ember életében, és hogy soha nem késő elkezdeni az egészségesebb élet irányába tett lépéseket.

AKTUÁLIS:

Főoldal