Ebben a pillanatban érkezett a VÁRATLAN hír Katalin hercegnéről


Az utóbbi időszakban Katalin hercegné nem volt látható a nyilvánosság előtt, de most új képek jelentek meg róla, amelyek megkönnyebbülést hoztak a rajongók számára. Az utóbbi időben többen is aggodalmukat fejezték ki Katalin hercegné egészségi állapota miatt.
A palota nem adott ki részletes információkat a műtét okáról vagy a hercegné egészségi állapotáról, ami miatt felmerült a félelem, hogy állapota súlyosabb lehet, mint azt korábban kommunikálták. Azonban most új fotók kerültek elő a walesi hercegnéről, amelyek megnyugtatták a közönséget. Ezek a legfrissebb képek Katalin hercegnéről. A walesi hercegnét legutóbb decemberben látták, és azóta nem tűnt fel a nyilvánosság előtt. Információk szerint a család egy rövid időre Norfolkba utazott, ahol az hercegné állítólag jól érezte magát, és a környezetváltozás hozzájárult a gyógyulásához. Most viszont ismét feltűnt a nyilvánosság előtt, amiről fotók is készültek. Katalin hercegnét édesanyjával együtt kapták lencsevégre Berkshire-ben.
A helyszínről érkező beszámolók alapján a hercegné jó állapotban volt, mosolyogva jelent meg, ami arra utal, hogy valóban jobban van már. A hercegné az utasülésen ült, és sötét napszemüveget viselt, de jól nézett ki, ahogy a két nő beszélgetett egymással. Az elmúlt hetekben nagyon sok teória jelent meg Katalin hercegné állapotáról. Akadnak igazán megdöbbentőek is, ezekről korábban beszámoltunk. Mivel a közösségi médiában egyre jobban elkezdtek terjedni az elméletek, a Kensington-palota közleményt adott ki pár nappal ezelőtt. Nyilvánvalóan láttuk a közösségi média őrületét, de ez nem fogja megváltoztatni a stratégiánkat. Sok minden megjelent a közösségi médiában, de a hercegnének joga van a magánélethez, és arra kéri a nyilvánosságot, hogy ezt tartsák tiszteletben.

AKTUÁLIS:

Főoldal