Ázsia Expressz: Kijött a friss lista, Krausz Gáborék mellett ŐK lesznek az új évad versenyzői! - Hatalmas a felháborodás, hogy kiket választottak be:


Az Ázsia Expressz újabb izgalmas évadára készül a TV2, és a versenyzők névsora már nyilvánosságra került. Az új szezonban nyolc kalandvágyó pár veszi majd fel a harcot a Fülöp-szigetek és Tajvan lenyűgöző tájain. Az újítások között pedig egy nagy változás is szerepel:
Először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András, az egykori Dancing with the Stars sztárpár, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Cserpes Laura és édesapja, István is útnak indulnak, hogy megküzdjenek a 10 millió forintos fődíjért. A versenyzőknek azonban nemcsak a kényelmes életüket kell hátrahagyniuk, hanem pénzüket, bankkártyájukat és telefonjukat is. Az Ázsia Expressz nem csak kaland, de egyfajta túlélőverseny is, ahol az alapvető komfortzónától is meg kell válniuk a résztvevőknek. A kalandra vállalkozó párok között lesznek olyan ismert személyiségek, mint:
a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András;
Mikes Anna és Krausz Gábor,
Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István,
Laky Zsuzsi és Dietz Guszti,
Sáfrány Emese és Béres Anett,
Jolly és Szuperák Barbara,
Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián,
Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.
Az Ázsia Expressz új évadának egyik legnagyobb újdonsága az, hogy először a nézők is beleszólhatnak a verseny menetébe. A TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig lehet szavazni arról, hogy melyik párosnak szurkolnak leginkább a nézők. Az eredmény alapján dől majd el, hogy ki indulhat nehezebben, és ki könnyebben a versenybe. Összességében tehát egy izgalmas és interaktív évad vár az Ázsia Expressz rajongóira, akik most először vehetnek részt a verseny alakulásának alakításában. A kaland, a versengés és az új kihívások garantáltan lekötik majd a nézőket a képernyők elé. forrás:blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal