Ekkora a baj? Soha nem fogod kitalálni mi Schobert Norbi ÚJ munkája! EZT azért senki nem nézte volna ki belőle..! - Mutatjuk:


Schobert Norbert a Borsnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy a három éve bekövetkezett agyvérzése óta hogyan érzi magát, és azóta miben változott meg az élete, munkája. Mint kiderült, a fitneszguru úgy érzi, mostanra 90 százalékosan felépült, de nem tér vissza ugyanakkora intenzitással a munkához.
Ehelyett inkább hátralépett felesége, Rubint Réka javára, akinek a szakmai menedzselésben segíti a napját. Minden reggel hétkor kelek, majd nyolc és kilenc között eddzek. Vagy futok, vagy bokszolok, de rendszeresen teniszezem is. Nagyjából tízkor kezdem a munkát, vagyis szervezem Réka szakmai életét. Tulajdonképpen most neki dolgozom és ez egyáltalán nem esik nehezemre, sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar – magyarázta a fitneszguru, aki a konyhai feladatoktól sem retten vissza, és jókat főz a családjára. Szeretek és tudok is főzni, így természetes, hogy ha én érek haza hamarabb, összedobok valamit a családnak vacsorára.
- Fogalmaz Schobert, aki hozzáteszi: a közel jövőben hallunk még róla, hiszen már tervezi a visszatérését az edzésekhez, még ha nem is a korábban megszokott módon. Mint mondta, közel negyven éve foglalkozik az egészséges életmóddal és a fogyókúrával, ezért úgy érzi, bőven van még benne lendület és tud újat mutatni ezen a területen. Van még egy dobásom és hamarosan el is fogom árulni, hogy mire is készülök. Annyit elárulhatok, hogy hatalmas potenciált látok az online térben és április környékére tervezem a meglepetést. Mert, hogy egyet biztosan nem szeretnék, mégpedig otthon ülni és arra várni, hogy a szeretteim hazaérjenek. Ennél én nyughatatlanabb természet vagyok – jelentette ki.

AKTUÁLIS:

Főoldal