NAGYON durva videót tett közzé pár perce Varga Judit volt férje. Mindenről kitálalt! Újabb nevek bukkantak fel. "Azt kérném minden magyar embertől, hogy.." - ITT A FELVÉTEL:


Utóbbi posztjában akkor azt írta: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.”
Magyar mindezek után vasárnap este a Partizánnak adott interjút, amiben gyakorlatilag kitálalt, mert szerinte bizonyos dolgokat ki kell mondani, így el is mondta, hogy: „Engem mélységesen felháborított, ahogy a jobboldali sajtó Rogán Antal vezetésével bánt a köztársasági elnökkel.” „Az utolsó miniszteri engedélyt is Rogán Antal hagyja jóvá és adja ki.” Utalt arra, hogy az akkor igazságügyi miniszter Varga Judit 2021-ben kirobbant ingatlanbotrányát Rogán Antal szivárogtathatta ki a sajtónak. Elmondta, hogy a titkosszolgálat emberei a Karmelita-kolostorban fenyegették meg, amikor először költöztek szét Varga Judittal.
Arról is beszélt, hogy utasította vissza a Diákhitel Központ vezetőjeként Balásy Gyula cégét, aki elmondása szerint három-hatszoros túlárazással dolgozott állami cégeknek. Azt állította, hogy Rogán Antal kabinetfőnöke, Nagy Ádám hívta fel akkor, amikor nem akart aláírni egy kommunikációs szerződést a Diákhitel Központ vezetőjeként. Magyarországot „családi részvénytársaságnak” nevezte, és szerinte „Rogán Antalnak mennie kell!”

AKTUÁLIS:

Főoldal