1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Dévényi Tibibácsiról: Párja erősítette meg a megdöbbentő hírt


1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Dévényi Tibibácsiról:Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat. Éppen most érkezett friss hír! Dévényi Tibor, azaz mindenki által kedvelt Tibi bácsi születésnapjáról számoltak be ma reggel: Gyertyagyújtással is tisztelegtek előtte. Számos jókívánság árasztja el a legendát. Dévényi Tibor ma ünnepli hetvenhetedik születésnapját.
A Bors magazinnak adott interjúban Tibi bácsi beszámolt arról, milyen elképzelésekkel és tervekkel készült erre a különleges napra, valamint a beszélgetés során visszatekintettünk életének meghatározó eseményeire." Hetvenhétéves lett a Három kívánság, a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb gyermekműsorának házigazdája, Dévényi Tibor. Születésnapja alkalmából a régi időket idéztük fel Tibi bával. A műsor tizenhat éve alatt huszonkét országban teljesítettem kívánságot, 73 világhírességgel, 1200 kérést. Nagyon nagy élmény volt számomra, élveztem minden percét.Egészen a pici vágyaktól az egész komoly kívánságokig mindent igyekeztem teljesíteni. Sok emlékezetes pillanatot őrzök, amik könnyeket csaltak a szemembe – kezdte a Borsnak.
– Ilyen, amikor egy Down-kóros kisgyermeket összehoztam a hupikékkel, az a szeretet, ahogy ölelte, nagyon megható volt, csakúgy, mint amikor egy kisfiú a kameráink előtt evett életében először banánt. Így voltam Geszti Petivel is, amikor egy mozgássérült kisfiúval lement a Velencei-tóra horgászni – mesélte.Tibi bá egész kiskorától fogva imádott szerepelni. Dévényi Tibor még csak 9 éves volt, amikor négyszáz gyerek előtt mesemondó versenyt nyert Parádsasváron, de sokkal korábbra tehető, amikor már szeretett „szerepelni”. – Hároméves korom óta intenzív az életem – mondta nevetve. – Már akkor is azt mondták nekem, hogy „Tibike, gyere bohóckodjál”. Én pedig csináltam. Nemrég találtam egy olyan, pici kori fotót magamról, melyen egy pöttyös labdával pózolok. Ki gondolta volna, hogy egyszer ennek ilyen jövője és jelentősége lesz – fűzte hozzá. Tibi bácsi azt is elárulta, mivel telt az évfordulója. – A barátaimmal voltam ebédelni. Egy előünneplésen is túl vagyok, a kedvenc óbudai éttermemben Krúdy Gyula asztalánál ülhettem és a híres halászlevet ettem. Erre az ebédre mondtam, hogy a gyomor és a lélek egyszerre lakott jól.Egyébként engem nem érdekelnek az évek! Hetvenöt évesen nagy terveim már nincsenek, dolgozom folyamatosan.A Retro Rádió nagyon dübörög, továbbra is itthonról vezetem a műsoromat az erre a célra kialakított kis stúdiómban. Persze rendkívül hiányoznak a fellépések, remélem, az idei nyár sokkal jobb lesz, mint a tavalyi, és szeretném a születésnapi bulimat majd a fesztiválokon, a Campuson és az EFOTT-on megünnepelni – mondta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal