TÓTH GABI, A LÁNGOLÓ SZÉPSÉG: FEHÉRNEMŰRE VETKŐZÖTT, IRGALMATLANUL BEVÁLLALÓS FOTÓN PÓZOL. A keresztény családanya képbe ez még belefér? KÉP és részletek a cikkben:


A keresztény családanya képbe ez még belefér? Ki mit gondol? Sokan csalódtak most benne! Tóth Gabi az Instagram-oldalán felszállt a nosztalgiavonatra: egy öt évvel ezelőtti fotózásra emlékezett vissza. Az énekesnőről 2017-ben készített néhány fotót Zsólyomi Norbert, amelyek közül osztott meg most egyet:
A képen egy mintás köntöst visel (lentebb látható) , amely alól kilátszik egy szexi, csipkés fehérnemű, az énekesnő arcán pedig vadító smink erősíti a tekintetét. Persze nem mindenki ért azzal egyet, hogy ez a kép így most megfelelő volt az időzítést tekintve. A kedves énekesnő sok kommentelő szerint ugyanis nehezen tudja már eldönteni, hogy melyik szerepében tetszelegjen. A keresztény, HŰSÉGES családanya képe már rég összeomlott amit próbált játszani -írják sokan. Mások azt vetették a szemére, hogy mekkora képmutatás, hogy hónapokkal ezelőtt még arról beszélt hogy Isten megérintette őt és hogy mekkora hite lett Istenben, és hogy mindenki ezért támadja, most meg a fél „portékáját” közszemlére teszi a „húspiacon”.
Ki mit gondol erről? Egy biztos: Nem telik egy úgy nap, hogy ne hallatna magáról és ez már kezd szándékosságnak tűnni. Íme a pikáns kép:

AKTUÁLIS:

Főoldal