❗RENDKÍVÜLI❗ MOST ÉRKEZETT! Lemondott a Fidesz népszerű elnöke! Ez hihetetlen, mindenkit meglepett!! Ma délelőtt lemondott!


A hírt kedd délelőtt jelentette be a párt. Ahogy arról korábban az atv.hu is beszámolt, 5 millió forintot ajánlott fel a Fidesz 18. kerületi választókerületi elnöke azért, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) állítson jelöltet az önkormányzati választásokon, és ezzel szavazatokat vegyen el Szaniszló Sándor jelenlegi polgármestertől – állítja a Kétfarkú Kutyapárt. A botrányt kirobbantó beszélgetés a kutyapárt és a Fidesz politikusa között később a Válasz Online-on jelent meg, a portál azt állítja, hogy hangfelvételük is van erről.
A cikk szerint Lévai és Aleva találkozóján Lévai kijelentette, polgármester szeretne lenni, ám erre csak abban az esetben van esélye, ha vannak más jelöltek is, akik meg tudják osztani a baloldali szavazókat. Lévai a segítségért cserében pénzt ígért Alevának. A hír hallattán kitört a botrány, kedden pedig a Fidesz egy rövid közleményben bejelentette, hogy Dr. Lévai István Zoltán Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke a mai napon a választókerületi elnöki tisztségéről lemondott, a Fidesz párttagságát pedig megszüntette. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal