Hoppá! Hatalmas a boldogság, áradnak a gratulációk! Tóth Gabi párját ölelve és fülig érő mosollyal kürtölte világgá! EZ már bizony hivatalos:


Tóth Gabi Instagram-oldalán számos születésnapi üdvözlet és jókívánság özönlött be. Az énekesnő 2024. január 17-én ünnepelte születésnapját, és büszkén vállalja életkorát, amit Hannaróza édesanyaként nem titkol el. Egy friss Instagram-bejegyzésében Tóth Gabi megosztotta, hogy betöltötte 36. életévét, és az alkalmat egy különleges idézettel is megjelölte. Az idézet, amit Tóth Gabi választott, Pásztor Anna, az Anna and The Barbies énekesnőjének egyik dalából származik, a Márti dalából.
Ebben a dalrészletben a hétköznapi élet apró örömei és a pillanatok értékelésének fontosságáról esik szó. Az énekesnő posztját egyetlen szóval és egy piros szív szimbólummal zárta, amivel az élet élvezetére buzdított: „Éljetek”. A bejegyzéshez folyamatosan érkeznek az üdvözletek és jókívánságok Tóth Gabi rajongóitól, barátaitól és híres ismerőseitől is. Többek között Kiszel Tünde is köszöntötte az énekesnőt, hosszú életet kívánva neki. 

AKTUÁLIS:

Főoldal