Gáspár Bea sok év után kitálalt! NEM bírta magában tartani tovább: "Sajnos Győző nem tudott teherbe ejteni, mástól van a gyerek.." Soha nem találná ki, de Ő segített neki teherbe esni!!


Győző a fogyókúrás tablettái miatt természetes úton nem tudta teherbe ejteni másodszor Beát, ezért választották a beültetést. Őszintén mesélt a gyermekvállalásról a Szülőszoba legújabb részében Gáspár Bea. A nemrégiben a szakácskönyvével berobbanó háziasszony elárulta, Evelin születése után pár évvel – a rokonok gyermekeit látva – újra elfogta a vágy egy kisbaba után.
Ám hiába próbálkoztak, nem akart összejönni az újabb csemete, ezért orvoshoz fordultak, aki megállapította, hogy klasszikus értelemben nem fog működni a fogantatás. „Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam. Ő 2001-ben fogant, de már mesterséges úton, mert Győzőnek a hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült” – idézte a 24.hu Bea Kandász Andinak mondott szavait.
Mint kiderült, igazából fiút szerettek volna másodiknak, sőt, először nem is egy gyermeket hordott a szíve alatt, hanem kettőt, de egy otthoni baleset következtében csak Virág látta meg a napvilágot. Az inszemináció után volt egy ultrahang, amikor olyan négyhetes lehettem, de akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol leestem a létráról a konyhaasztalra. Akkor bevéreztem, onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom, egy is bőven elég” – mesélte a Konyhafőnök VIP egykori nyertese, aki szerint Virággal mindketten nagyon akaratos, heves emberek. Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal