❗S.O.S❗ Kérjük segítsenek egy újszülött kisfiúnak, akit a szülei otthagytak a kórházban! Sajnos megrendítő oka van.. - RÉSZLETEK:


Kérjük segítsenek egy újszülött kisfiúnak, akit a szülei otthagytak a kórházban. A gyermek a Téli Tamás nevet kapta a kórház dolgozóitól. Egy ép és egészséges újszülött jelent meg december 29-én a zalaegerszegi Szent Rafael Kórház inkubátorában. A kisfiú szakszerű ellátást kapott, és a köldökzsinórját már a kórházban vágták el a segítőkész ápolók. Az imádnivaló jövevény Tamás napján látta meg a napvilágot, így a dolgozók a Téli Tamás nevet adták neki.
A szülők egy megindító üzenettel hagyták ott az elbűvölően szép újszülöttjüket: "Sajnos anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé, hogy gondoskodjunk a gyermekről. Mindkettőnknek nincs állandó otthona, így nehéz szívvel, de ezt a szomorú döntést hoztuk meg. Így biztosíthatjuk számára a legjobbat!" A kórház Facebook-oldala pedig arról számolt be, hogy már meg is kezdték a hivatásos gyámügyi eljárást a fiúcska sorsának rendezése érdekében. A gyermeknek így lehetősége lesz egy szerető és gondoskodó családban felnőnie. (Címlap forrás: Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház)Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal