1 perce érkezett! ITT a hatalmas bejelentés Krausz Gábor és Mikes Anna esküvőjével kapcsolatban:


Lehetséges, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hamarosan fontos hírt osztanak meg velünk, amely akár az oltár előtti esküvőig is elvezethet, miután a sztárséf megtalálta a boldogságot Tóth Gabi utódjaként a profi táncos személyében? A Bors által kikérdezett hírességek jósnője szerint nem kizárt, hogy a páros hamarosan közös jövőjükről szóló izgalmas bejelentést tesz, ami akár a házasságkötésig is elvezethet.
Azonban ha hihetünk a Bors által megkérdezett sztárjósnőnek, akkor nemsokára nagy bejelentést tehet Krausz Gábor és Mikes Anna; sőt, még könnyen házasság is lehet a dologból. „Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. Ezen a hétvégén is kifejezetten jól fognak szerepelni, hiszen a tánc nem csak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelkimegnyugvás is a számára a magánéleti drámák után” - kezdte a lapnak Lénárt Évi jósnő, aki szerint a sztárséf most még nem áll készen egy komoly kapcsolatra, hiszen friss a válása Tóth Gabival, de hamarosan újra nyitott lesz, és Anna mellett találhatja meg a boldogságot. „Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő.
Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban” - mondta a jósnő. Válásról, szerelemről és szülőségről is beszélt Krausz Gábor az Ilyen az élet című sorozatunk legújabb epizódjában. A sztárséf elmondta, hogy Tóth Gabival való válásukat kezdetben gyászfolyamatként élte meg, hiszen úgy érezte mintha meghalt volna az egyik fele. Az édesapa ezenkívül azt is elárulta, hogyan viseli a helyzetet Gabival közös lányuk, Hanna, de Mikes Annával való kapcsolatáról is őszintén és szeretettel mesélt Palikéknak a Dancing with the Stars tavalyi győztese.

AKTUÁLIS:

Főoldal