Vége! Összetörtek, akik szerették – Búcsúznak kollégái Szabó Zsófitól! Borzalmas hírt közölt a csatorna:


Az év utolsó napjaiban meglepő bejelentés hangzott el az RTL Reggeli című műsorában, hiszen két népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi és Miller Dávid, bejelentette távozását. Az esemény sok nézőt megrázott, és a közösségi médiában azonnal spekulációk indultak arról, hogy talán kirúgták a két sztárt. Ebben a cikkben részletesen kibontjuk a történteket és az érintettek reakcióit.
Szabó Zsófi először 2014-ben tűnt fel az RTL-en a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Ezt követően vált egyre ismertebbé, és különböző műsorokban vállalt szerepet, többek között az X-Faktor, a Nyerő Páros és a Szenzációs Négyes műsoraiban. 2019 óta pedig a Reggeli című műsor egyik házigazdája volt. Miller Dávid énekes-színészként és műsorvezetőként egyaránt ismert lett az X-Faktor és az Éden Hotel című műsorokban, majd 2019 óta a Reggeli házigazdájaként szórakoztatta a nézőket. December 22-én reggel mindketten bejelentették távozásukat a Reggeliből. Az énekes-színész, Miller Dávid, az Éden Hotel mellett az X-Faktorban is sikeresen szerepelt, és négy évig volt a Reggeli házigazdája is. Szabó Zsófi számára is a Reggeli volt az otthona 2019 óta, ahol műsorvezetőként és számos izgalmas interjú vendégeként szórakoztatta a közönséget.
A közösségi médiában azonnal felröppentek a találgatások, hogy vajon miért döntöttek úgy, hogy távoznak a műsorból. Sokan feltételezték, hogy esetleg kirúgták őket, különösen, mivel egyszerre távoztak. Azonban az RTL kiadott egy közleményt, amelyben leszögezte, hogy a két műsorvezető távozása a saját döntésük volt, és az RTL elfogadja és támogatja ezt a váltást. Az RTL közleményében elmondta, hogy hálásak Szabó Zsófi és Miller Dávid munkájáért, hozzáállásukért és az évek során elért közös eredményekért. Kiemelték, hogy mindketten szereplőként továbbra is számíthatnak a műsorban, bár már nem műsorvezetőként. Szabó Zsófi saját nyilatkozatában elmondta, hogy régóta tervezte a váltást, és új kihívásokat keres. Kritikája is felmerült a bulvármédiával szemben, mivel úgy érezte, a médiavilág nem mindig hangsúlyozza az érdekesebb és mélyebb pillanatokat. Miller Dávid pedig a jövő évben új kihívások elé néz az RTL-nél. A váltás hátterében tehát nem a kirúgás, hanem az egyéni döntések állnak. A nézők és rajongók most izgatottan várják, hogy milyen új fejezetek várnak a két tehetséges műsorvezetőre az RTL-nél.

AKTUÁLIS:

Főoldal