MEGTÖRTÉNT! Egy fotóval jelentették be Tóth Gabiék, hogy újra együtt vannak - RÉSZLETEK:


Már nem titok. Óriási siker volt a Sztárban sztár leszek! idei szériája, melynek vasárnapi döntőjét Karapancsev Kristóf nyerte meg. Kétségtelenül nagyon tehetséges fiatalember, de a nézők nemcsak a versenyzőkért szerették nézni a műsort, hanem a mesterek miatt is, hiszen Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci általában olyat alakított, amiről az adások után is sokáig beszéltek.
A sztárfellépőkről ne is beszéljünk. Most Tóth Gabi osztott meg egy megható fotót. Tóth Gabi és Pápai Joci mesterként pontosan átérezte azt, mit élnek most át a versenyzők - írj a Metropol. Ők maguk is egy tévés vetélkedőben, a TV2 nagysikerű Megasztár című műsorában mutatták meg először csodálatos hangjukat, éppen ezért tudják, milyen nehéz is hétről hétre felkészülni. Talán pontosan ezért bizonyultak ennyire jó mentoroknak, hiszen tudják, milyen megmérettetni magukat. Ó, milyen régen is volt már, amikor a nézők még a remegő hangú, mégis nagyon magabiztossá vált Tóth Gabiért izgultak a Megasztár adása alatt. De sokak szívébe belopta magát Pápai Joci is, Caramel pedig igazi szupersztárrá vált.
Gabi és Joci mesterek voltak az adásban, Caramel pedig többször is felbukkant. Most a három ex-megasztáros egy közös, megható fotót posztolt, amellyel tudatják, hiába telt el 20 év, ők újra együtt vannak: „Megasztár osztálytalálkozó.. 20 év..😭❤️❤️❤️ Megható volt❤️ Megasztàr osztálytalálkozó❤️ 20 év..😭”

AKTUÁLIS:

Főoldal