Verekednek a nők Berki Mazsi párjáért, annyira jóképű. Végre arccal is megmutatta magát Zoltán, most viszont mindenki Őt akarja, egyesek a legjobb partinak tartják az országban. - Mutatjuk:


Berki Mazsi apák napján erősítette meg a hírt, miszerint hónapok óta egy párt alkot a titokzatos székesfehérvári üzletemberrel. A korábbi Instagram-bejegyzésében megható gondolatokkal köszönte meg Zoltánnak, hogy ennyire szereti Berki Krisztiánnal való közös gyermeküket, a kis Emmát.
Úgy tűnik, a kapcsolatuk azóta is töretlen, az influenszer többek között neki szeretett volna bizonyítani a Sztárbox ringjében. „Nagyon jó érzés egy nő számára, amikor a szerelme és a társa elismeri őt is. Most én voltam, aki kicsit ki volt emelve, és ő volt az oldalbordám – mondta a vasárnap esti szuperdöntőben Mazsi. Szerelme elismerését most biztosan bezsebelheti, hiszen a Dobos Evelinnel való összecsapásból is győztesen jött ki, így ő lett az idei Sztárbox női bajnoka. A nők pedig egyszerűen elájultak, mert végre arccal is megmutatta magát Zoltán, Mazsi oldalán. A legtöbben képesek lennének megverekedni érte, az ország egyik legjobb partijának tartják sármossága miatt.

AKTUÁLIS:

Főoldal