EZ KŐKEMÉNY! Kiderült – Ezért szakított párjával Stana Alexandra


A TV2 Párharc című műsorában még a reflektorfényben tündökölnek, de a kulisszák mögött komoly problémákkal küzdenek Stana Alexandra és Meggyes Dávid. Egy névtelen informátor szerint hónapok óta feszült a kapcsolatuk, és a páros már a műsorba való beköltözés előtt is megküzdött néhány problémával.
A bennfentes információk szerint a pár vacillált, mielőtt elvállalta volna a Párharc felkérését, mert már ekkor kérdéses volt, hogy a kapcsolatuk rendben lesz-e a versenyhelyzet miatt. Bár a szereplésüket vállalták, az nem oldotta meg a felmerült problémákat. Az információk szerint a páros már külön költözött, mióta nem sikerült végleges döntést hozniuk a kapcsolatuk jövőjével kapcsolatban. Azonban egy másik ismerős azt nyilatkozta, hogy bár külön élnek, mindketten dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. A Dancing with the Stars múlt szombati fináléján Stana Alexandra és Marics Peti a második helyet szerezték meg, míg Meggyes Dávid egyedül hagyta el a stúdiót.
A két táncos úgy tűnt, profin teljesített, és a kamerák előtt semmi sem árulkodott arról, hogy a magánéletükben viharok dúlnak. A barátok bíznak benne, hogy a párnak sikerülhet megoldania a felmerült problémákat, mivel a kapcsolatuk már túlélte a korábbi nehézségeket is. Egy korábbi viszonylagos mélypont után Alexandra kifejezte, hogy a nehézségek ellenére boldognak érzi magát, és az életük során elért boldogságot nagyra értékeli. A páros kapcsolata tehát továbbra is a mélypontok és nehézségek ellenére próbálja talpon maradni, és a jövőbeni fejleményekre a rajongók is izgatottan várnak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal