BORZALMAS TRAGÉDIA TÖRTÉNT! EZÉRT halt meg ma reggel a 30 éves Mária.. - RÉSZLETEK:


Sokszor halljuk, hogy ebben vagy abban az országban kolbászból van a kerítés. Azonban nem minden arany, ami fénylik, és távolról nézve a szomszéd kertje ugyebár mindig zöldebb.. Most egy szomorú igaz történet következik, amely sokakat gondolkoztatott el kis hazánkban is.. A sztorit a szupertanacsok.blog.hu írta meg.
Mária négy különböző munkahelyen dolgozott a városban. Ezt az életmódot csak úgy tudta fenntartani, hogy a különböző munkahelyein kezdődő munkaideje előtt (két munka között) nyilvános helyen leparkolta az autóját, és aludt egy kicsit a kocsiban. Az autójában továbbá mindig tartott egy kanna benzint is, hogy a tankolással se kelljen időt vesztegetnie. A fiatal nő beállt egy parkolóba egy élelmiszerbolt előtt, és ott elaludt a kocsiban. A bolt dolgozóinak tűnt fel, hogy a nő már igen régóta a kocsiban fekszik, ezért kihívták a mentőket, akik az autóból már csak Maria holttestét tudták kiemelni.
A vizsgálatok megállapították, hogy a halál oka a szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzése, mivel az autójában tartott benzines kanna felborult, és a benzin szivárgott. Azt a következtetést vonták le, hogy a lány a túlhajszoltság következtében hozott olyan döntéseket, amelyeket nem hozott volna meg akkor, ha teljesen tisztán tud gondolkodni.. Persze nem ismerjük a pontos hátterét, és hogy miért kellett ennyi munkahelyen dolgoznia ahhoz, hogy megéljen. Ennek ellenére végtelenül szomorú, hogy ilyen értelmetlenül kellett távoznia a földi világból! Nyugodjon békében! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal