Hihetetlen! Ez a nő 2000 forintot költ hetente ételre és nem szemetet eszik, hanem finom fogásokat! Így lesheted el a trükkjeit! Elképesztő nagy segítség kis pénzből élőknek!


Friss pékárut, éttermi fogásokat, finom házi kosztot eszik ennyi pénzből! Egy hölgyről van szó, aki projektmendzserként dolgozik, heti 2000 forintra csökkentett étel kiadásait és finom, egészséges, jó ételeket eszik nap, mint nap! Hogy hogy csinálja? Nos elöljáróban annyit, hogy mindig jókor van jó helyen, megfelelő alkalmazásokat használ.Sőt kapaszkodjanak meg, ennyi pénzből még éttermi ételeket is tud enni!
A 25 éves hölgy azért döntött így , mert a pénzét az étkezés helyett inkább utazásra, és életminőségének javítására akarja költeni. Egy londoni hölgyről van szó, akinek a tanácsiat, trükkjeit mutatjuk most meg! Nos a hölgy egy alaklmazást a használ, melynek segítségével mindig értesül arról, ha valaki még jó ételt akar kidobni (azért mert neki sok lett és nem tudja elfogyasztani)! Ehhez az alkalmazáshoz éttermek is csatlakoztak nem csak magánszemélye, így éttermekből, sokszor méregdrága ételekhez is hozzájut fillérekből.
A nő az OLIO nevű élelmiszre megosztó alkalmazást használja, amivel azt is be tudja állítani, hogy hány kilométeres körzetben keres kidobásra szánt élelmiszert. Így mondjuk 5 km-en belül mindig értesül arról, ha valaki még kifogástalan élelmiszert akar kidobni. Egy másik alkalmazás segítségével lehet éttermi ételekhez, akár friss pékáruhoz, péksüteményekhez jutni, ennek a neve a To Good To Go, itt az éttermek ajánlják fel a megmaradt de még kiváló minőségű ételeket. AZ étrékcsökkent gyümölcsök és zöldségek vásárlásával is nagyon sok pénzt lehet megspórolni! Ezeknek semmi bajuk nincsen csak küllümre kicsit másképp néznek ki, gyakran hibásnak titulálják őket. -írja a borsonline.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal