Nagyon ritkát osztok meg bármit is, de amit tegnap EZ a rendőr tett, azt szeretném, ha megtudná az egész ország...! Még most is levagyunk döbbenve a történtektől!


A rendőr odamegy a hajléktalanhoz és leülteti a földre. - Amit ezután tett, arról beszél a fél ország!!! EZT tudja meg hát mindenki..! Még most is levagyunk döbbenve a történtektől! A rendőr leült a hajléktalanhoz a földre. Fogalma sem volt arról, hogy felvették, amit ezután tett! Ezt a (sajnos) nem minden napi eseményt két, ebédszünetét töltő irodai alkalmazott hölgy rögzítette.
Az ablakon kinézve egy hajléktalant láttak a hűvös földön ülni, megsajnálták, és már éppen arra gondoltak, hogy hogyan segíthetnének neki, amikor begördült a “színre” egy rendőrautó. Végignézték, ahogy a rendőr kiszáll az autóból, majd odaballag a hajléktalanhoz. Arra gondoltak, hogy bizonyára valamilyen eljárást folytat, azonban legnagyobb meglepetésünkre a rendőr a hajléktalan mellé ült, elővett egy adag ebédet, és átadta a férfinak. Az eseményről a lányok fényképet is készítettek, amelyet megosztottak közösségi oldalunkon, és írtak alá pár gondolatot arról, hogy a rendőri munkának, a rendőröknek van egy nagyon emberi oldaluk is:
Mivel végső soron nem a származásunk, az életkorunk, vagy az anyagi körülményeink, esetleg a politikai pártállásunk számít, hanem az emberi hozzáállás. A szeretet és a törődés. Ez a férfi nemcsak éhezett, hanem nyilván nagyon egyedül is érezte magát, senki sem volt, akinek fontos lett volna. A rendőr viszont nemcsak ételt, de megbecsülést és odafigyelést adott neki. A lány leírja, hogy mindezt azért osztotta meg, mert fontosnak tartja, és arra kéri az embereket, hogy ők is osszák meg a posztot, hogy a rendőrök jó cselekedetéről minél többen tudjanak. Címlapkép: illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal