Kérlek támogatásotok jeléül nyomjatok a ❤️-re! 62 éves és nemsokára kislányt szül! Valódi csoda, hogy ennyi idősen terhes! Azonban Lénát rengetegen bántják az országban, mikor kiderült, hogy..


Kérlek támogatásotok jeléül nyomjatok a ❤️-re! 62 éves és nemsokára kislányt szül! Valódi csoda, hogy ennyi idősen terhes! A 62 éves Lina. Most várja a harmadik gyermekét, aki kislány lesz. A hölgynek van egy 27 éves és egy 10 éves fia. 62 évesen úgy érzi magát, mint 30 éves korában, azt mondja, hogy a terhességtől fiatalabbnak és boldogabbnak érzi magát.
A hölgy mesterséges megtermékenyítés lévén lehet újra várandós. Egy orvos kivizsgálta és mivel mindent rendben talált, vállalta a beültetést. A kismama a 8-ik hónapban jár, a benne fejlődő kislány egészséges, a terhesség zökkenőmentes.
Lina élete nem volt felhőtlen. A nagyobbik fia egészségügyi problémákkal született, egy orvosi hiba miatt, amely még a terhesség alatt történt.
A nőgyógyász rutinvizsgálatot végzett, amikor megsértette a fiú fejét, ez a sérülés a még meg nem született babánál súlyos problémát okozott. A fiú betegségére ráment a nő házassága is. Éveken át sírt, mert nem tudott gyógyírt találni a fia betegségére, ezért hetente kétszer kórházba kell vinni. A fiú tehát szülői gondoskodásra szorul. A nő terhessége sokakat felháborított, de Lina azt mondja, hogy 90 éves korában ő egyszerre lesz anya és mama is.

AKTUÁLIS:

Főoldal