Kiderült: Ő az a 76 éves bácsi, aki öngyilkos lett a Mammutnál. Az oka téged is felháborít majd...! - Borzasztóak a részletek:


Egy 76 éves bácsi a Mammut bevásárlóközpont mögötti piactér Lövőház utcai oldalán vetett véget életének, leugorva egy étterem elé. A Bors cikke beszámolt arról, hogy a bácsi a belső, nyitott lépcsőházat használva jutott fel a negyedik emeletre, ahonnan zuhant. Az öngyilkosság 13 óra körül történt. Az oka a hozzátartózók és ismerősök elmondása alapján a magány és a kilátástalanág lehetett. A rendőrség kordonnal kerítette el a tragédia helyszínét. Az elmúlt 13 évben összesen heten vesztették életüket öngyilkosság miatt a Mammutban.
Legutóbb egy hónapja egy nő vetett véget életének, amikor leugrott a második emeletről. A bevásárlóközpont üzemeltetője korábban közölte, hogy terveznek biztonsági intézkedéseket a létesítményben, hogy megnöveljék a látogatók biztonságát. Nem az első eset: Az utóbbi időben megszaporodtak azok az esetek, amikor az emberek a Mammut bevásárlóközpontot választják helyszínül öngyilkosságukhoz. Legutóbb július 30-án egy nő ugrott le a Mammut emeletéről. Május végén egy férfi ugrott le a pláza felső emeletéről, majdnem rázuhant egy családanyára. Tavaly februárban egy idős néni zuhant le a negyedik emeletről, 2020 ősztén pedig a Mammut II-ben dobta el magától az életet egy férfi. A Mammut közleményt adott ki, melyben azt írták szakértői csoportot állítottak fel, hogy megvizsgálják, mit tehetnek annak érekében, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló tragikus eset az épületben. Ha segítségre van szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot krízishelyzetben lévők részére, akár mobiltelefonról is! via 24.hu nyomán /FOTÓ: illusztráció Wikimedia. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal