Elfogytak a szavak.. Lesújtó hírt közöltek ma délután Kulka Jánosról! Teljesen összetörtek a rajongók! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen:


Nagyon szomorú hírek érkeztek ma délután Kulka Jánosról: A színművész nem érzi jól magát sem testileg, sem lelkileg. Azt gondolja, hogy senki sem törődik vele. Kulka János hét évvel ezelőtti agyvérzése után látszólag sokat javult, hiszen megjelentetett egy új albumot, valamint a mozivászonra is visszakerült, de saját bevallása szerint még mindig nem túl jó a helyzete. Nem változott semmi. Elfáradtam, beteg vagyok, állandó fáradtságot érzek, s vannak szavak amiket nehezen mondok ki. A nem szűnő fájdalom is megvisel.
A jobb kezem gyenge" – mondta őszintén a Nők Lapjának adott interjújában a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, akinek a járása ugyan sokat javult az utóbbi időben, az a fájdalom, amit közben érez, elmondása szerint továbbra is szörnyű. Kulka János testvére orvos, így sokat segít neki a rehabilitációban is. „Küldenek mindenhova, de én egy héten egyszer megyek gyógytornára” – mondta. A színművész őszintén mesélt arról is, hogyan érintette a barátja, Lang Györgyi halála. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal