Kiderült a szörnyű igazság! Ezért válik Tóth Gabi és Krausz Gábor - Itt vannak a megdöbbentő részletek:


Váratlan közleményben tudatta Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, hogy hat évvel a megismerkedésük után külön utakon folytatják. A sztárséf posztjában azt írta, kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik. Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évvel ezelőtt éppen Valentin-napon találkoztak, a randiból pedig szinte azonnal lángoló szerelem lett. A páros bár sokszor szerepelt az újságok címlapjain, a magánéletüket igyekeztek nem a nyilvánosság előtt élni, a legbensőbb érzéseikről sosem beszéltek.
Ám úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy a házassági esküjük kitartson... Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm! – olvasható Krausz Gábor közleményében. Nem hiába, derült égből villámcsapás a hír, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben még a világ legboldogabb emberei voltak.
Hannaróza megszületését igazi csodának tekintették, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy az énekesnőnek nem lehet gyereke. December 3-án azonban mégis megkaphatták az életük legnagyobb ajándékát. Egy piciny kislányt tarthattak a karjaikban, mellyel új értelmet nyert az életük. A család a gyermek születésekor még albérletben lakott, épp az idei év tavaszán, márciusban vásárolták meg az első közös otthonukat, amit így minden bizonnyal már nem együtt fognak élvezni. - Bors.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal