Most jött a hír! Zárt osztályra került a híres művészünk, összetörtek a rajongók: - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:



Epilepsziás rohamok, kórházi kezelések, elvonókúrák… MC Hawernek ezekről a szavakról az alkoholizmusa jut eszébe. A mulatós sztár most segítő jobbot próbál nyújtani mindazoknak, akik úgy érzik, az ital rabjává váltak. MC Hawer 2013. október elsején vonult be sokadik elvonókúrájára. Huszonnégy éve telt komoly alkoholizálással, kilenc éve teljesen tiszta. Nem volt könnyű megszabadulnia függősségétől, és mivel Magyarországon becslések szerint közel nyolcszázezer ember küzd ezzel a problémával, úgy döntött, teljes részletességgel mesél a saját harcáról.
Ekkor elindította a videósorozatát, ami lehet, hogy sokaknak lesz az utolsó reménysugár, nem csak ahhoz, hogy beismerje alkoholproblémáját, hanem ahhoz is, hogy rájöjjön, van kiút ebből a csapdából. – Amikor kitisztultam, az volt a célom, hogy a velem történtekből mások okuljanak. Eltelt közel tíz év, és valahogy eddig nem találtam a megfelelő fórumot, ahol ezt részletesen kifejthetem. Így jött a TikTok sorozatom ötlete, melyben őszintén vallok az alkoholizmusomról. Ha közvetlenül nem is, de közvetve tudok valakinek segíteni, akkor már nem volt mindhiába – kezdte a Ripostnak a mulatós sztár. A tizenegy részesre sikerült sorozat végül hallgató fülekre talált. Sokan fejezték ki együttérzésüket, de mint mondja, épp azok hallgatnak, akik érintettek. Hawer nem érzi sikerét dicsőségnek, egyszerűen már az is örömet jelent számára, ha tapasztalatait átadhatja másoknak.
Lapunknak a nehéz időket is felidézte, amikor megesett, hogy brutálisan megalázó helyzetbe került. – Tíz-tizenöt sikertelen próbálkozásom volt. A társam, Miki hiába vitt el addigtológushoz, maximum fél óráig volt hatása, utána ittam tovább. Sokáig nem vettem komolyan. Az utolsó három évem rendkívül kritikus volt, a szervezetem egyre inkább nem bírta. Akkoriban a fiammal laktam, mindig volt velem valaki. Szerencsére akkor sem voltam egyedül, amikor az elvonási tüneteim miatt epilepsziás rohamokat kaptam. Egyszer csak leestem a székről, rángatóztam, habzott a szám. Legalábbis ahogy ezt utólag mesélték nekem, mert semmire nem emlékszem. Mindkét alkalommal a mentők egyenesen a zárt osztályra vittek– emlékezett vissza. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal