LEDÖBBENT az egész ország Gáspár Evelin mostani bejelentésétől!!! Gáspár Evelin kitálalt – mikor jön a baba! Ennek Győző nem fog örülni!



Bár Gáspár Evelin stabil párkapcsolatban él, ám nem igazán gondolkodik esküvőben, ugyanis meg van a véleménye. Nem magáról az esküvőről, hanem mi történne, ha kitűznék a nagy napot. Ezt a Meglepetés magazinnak mondta el: Tudni kell, hogy eljegyzésük sem volt, és az esküvő is nagy kérdés még. „Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar.
Nem az én nagy napom lenne. Attilával közös élményekre, uta­zásokra vágyunk. Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában, és a jelenlegi nehéz viszonyok között anyukaként sem.” “Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban.”

AKTUÁLIS:

Főoldal