1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, a helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres



Az M5-ös autópályán, Röszke felé, az örkényi csomópont előtt – még a kora reggeli órákban – négy autó ütközött össze. Az 52-es km-nél a belső és a leállósávot lezárták, a forgalom csak a külső sávon araszol. A reggeli csúcsban a torlódás már 10 km-es, a menetidő-növekedés több mint egy óra, ezért aki teheti már Budapesttől választhatja az 5-ös főutat. Visszatérni az 53-as jelű Örkény csomópontnál lehet.
Vezessenek fokozott figyelemmel! Az M7-es autópályán, a Balaton irányába Kápolnásnyék térségében a 43-as km-nél baleset történt. A forgalom csak a külső sávon halad. A torlódás közel 3 km-es. Az M6-os autópályán, Budapest felé, Rácalmás térségében, az 59-es és az 58-as km között nagy mennyiségű szennyeződés került az útburkolatra, ezért a külső és a leállósávot zárva tartják.Frontálisan karambolozott egy teherautó és egy személyautó a 81-es főúton, Bakonysárkány határában. A 36-os km-nél a főutat lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják. A 83-as főúton Tét határában három személygépkocsi ütközött össze.
Az 52-es km-nél a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták. Az M7-es autópályán, a fővárostól a Balaton irányába a 38-as és a 45-ös km között mozgó terelés mellett az elválasztó sáv növényzetét vágják vissza. Az aktuális munkaterületnél a külső sávba kell sorolni, kisebb lassulás tapasztalható Velence térségében.

AKTUÁLIS:

Főoldal