Balhé a kórházban: kirúgatott egy ápolónőt Hargitai Bea művésznő, ezen borult ki:Bea az ATV vasárnap este adásba kerülő #Bochkor című adásában felháborodva mesélte el az esetet: amellett, hogy Jasonért (3) aggódott, még azzal is foglalkoznia kellett, hogy egy alkalmazott a segítség helyett egyszerűen rácsapta a telefont. Történt ugyanis, hogy a kisfia játék közben, ahogy Hargitai Bea először fogalmazott, „betörte a fejét”, ömlött a vér belőle, így a férje azonnal berohant vele a helyi balesetibe.
– Vártak az ügyeleten, miközben Jason feje vérzett, de semmi nem történt, azt mondták, hogy nincs orvos. Én éppen úton voltam, telefonon próbáltam érdeklődni, hogy mi történik, mikor látják el a fiam, erre a vonal másik végén a nővérke hahotázva közölte, hogy nincs orvos, és lecsapta – forrongott Bea, aki ezek után nem hagyta annyiban a dolgot, és addig ment, amíg meg nem váltak a szemtelen ápolótól. – Egy ilyen embernek nem szabad olyan munkahelyen dolgoznia, ahol páciensekkel vagy aggódó hozzátartozókkal kell beszélnie. Ez ugyan Prágában történt, de ha Magyarországon futottam volna bele hasonló helyzetbe, itt is kiállok magamért – jelentette ki Bea, aki először a nővér felettesének jelezte az ügyet telefonon, majd írásban is panaszt tett, de még a kórház igazgatójának is írt. Közben persze szerencsére kiderült, hogy a kissrácnak nincs komoly baja, csak felületi volt a sérülés, de Bea dühe nem enyhült. Végül a panaszának helyt adtak, és elbocsátották a nővért. – Felhívtak, és tájékoztattak a döntésről. Azt nem mondták meg, ki volt a hölgy, de én kértem, hogy árulják el neki a nevem, hogy tudja: nekem köszönheti a kirúgását.
Remélem, egy életre megtanulja, hogy így nem bánunk egy aggódó hozzátartozóval, de egyébként senki mással sem! – jelentette ki Hargitai Bea, akiről nem is gondolnánk, hogy ilyen harcias, de ha azt érzi, tennie kell valamit, akkor nem rest, és megteszi. – Kiállok másokért is, ha kell, volt többször már arra is példa, hogy utcán fekvő emberhez mentem oda segíteni, hiszen sosem lehet tudni, kinek kell a segítség. Különleges iskolát választott: Hargitai Bea egy Montessori-rendszerű oktatási intézménybe íratta be a kisfiát, ahol 15 hónapos kortól 12 éves korig tanulnak a gyerekek. Az alternatív iskolában nincsenek padok, nincsen házi feladat, és mivel nem korcsoportok szerint vannak az osztályok, az idősebb gyerekek is foglalkoznak a kisebbekkel. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal