Perre megy Zámbó Marietta a Jimmy-ről készült sorozat miatt. Döbbenetes az oka:



Zámbó Jimmy nővére Marietta úgy döntött, hogy beperli a Jimmy életéről készült sorozat alkotóit, és a szolgáltatót. Mégpedig azért, mert szerinte a család több tagját is méltatlan módon ábrázolták benne. „Édesanyánk a halála előtt másfél nappal látta azt az epizódot, amiben az ő karaktere szerepelt, és nagyon rosszul érintette az, amit látott. Teljesen tönkretették őt lelkileg.
Úgy ábrázolták, mintha valami lepusztult, senkiházi proli lett volna, és ez abszurdum! Ezért pedig felelni fognak, erre megesküszöm! Személyiségi jogi pert indítok, és nem csak édesanyám, de a magam és Jimmyke nevében is, hiszen engem is úgy mutatnak be, mintha valami elvetemült idióta lennék, a testvérem nimbuszát pedig egyenesen a sárba tiporják” – mondta a Borsnak. Zámbó Mariettának az sem tetszik, hogy a 10 részes sorozatban egyszer sem hallani imádott öccsének a hangját. A sorozat minden egyes része előtt kiírták anno, hogy fikciókkal van tele a történet – mondjuk attól még akikről szól, azoknak kellemetlen lehet, és a kiírás egy dolog, attól még az emberekben az marad meg, amit láttak.
Zámbó Jimmy idősebb fiának sem nyerte el tetszését a sorozat. „Soha életében nem dohányzott a nagymamám. Csodálatosan szép lakása volt a nyolcadik kerületben. Szegénykém, mielőtt meghalt, másfél nappal előtte nézte meg a filmet. Meglátta magát, ahogy cigizik, mint az állat, és közben cuppogva eszi a csirkelábat, miközben egy úrihölgy volt. Kicsit ez úgy jött le , hogy megnézte, és másfél nap múlva meghalt”

AKTUÁLIS:

Főoldal